Vorige | Volgende

Arganil 1 ARGANIL

Vraagprijs € 125.000 k.k.

Neem contact met ons op

0294-262705

info@mhg-advies.nl

Omschrijving

De woning ligt in de gemeente Arganil en heeft zicht op de prachtige groene heuvels en valleien in de omgeving. Vanaf hier kunt u de stad Arganil overzien. De Serra do Açor, het historisch dorpje Coja, de rivier Alva, en “Fraga da Pena” de waterval zijn maar enige voorbeelden van leuke plaatsen in de directe omgeving, om te bezoeken. “Fraga da Pena”, de waterval, ligt vlakbij het dorpje Benfeita –...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1986

Omschrijving

De woning ligt in de gemeente Arganil en heeft zicht op de prachtige groene heuvels en valleien in de omgeving. Vanaf hier kunt u de stad Arganil overzien.
De Serra do Açor, het historisch dorpje Coja, de rivier Alva, en “Fraga da Pena” de waterval zijn maar enige voorbeelden van leuke plaatsen in de directe omgeving, om te bezoeken. “Fraga da Pena”, de waterval, ligt vlakbij het dorpje Benfeita – ontstaan door een “geologisch ongelukje”´ – is één van de unieke plekken in het beschermd natuurgebied van de Serra do Açor.De woning is gebouwd tegen een helling en zit hierdoor deels in de grond. De woning is zo groot dat er ruimte is voor twee huishoudens. Het zou ook voor toeristische doeleinden benut kunnen worden.
De ingang van de woning is op het niveau van de straat. Er is ook een trap naar beneden die naar de tuin gaat.


Bijzonderheden
De verdieping op straat niveau is als volgt ingedeeld: ingang met hal, een keuken, 3 slaapkamers waarvan één een terras heeft, een woonkamer met toegang tot het terras en een badkamer. De badkamer heeft een ligbad.
De slaapkamers op deze verdieping hebben een parketvloer en de overige ruimtes hebben een tegelvloer.

Op de verdieping: hieronder zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en bad, een open woonkamer met geintegreerde keuken. Via een trap naar beneden is toegang naar de tuin.

De onderste verdieping is de kelder. Hier is een open ruimte die naar eigen inzicht nog ingedeeld kan worden. Het heeft twee toegangen tot het terras, dat ook toegang geeft naar de tuin.

De zolderverdieping kan verbouwd worden tot slaap- of logeerkamer.

De woning wordt verwarmd door electrische radiatoren. Er is leiding water aanwezig.

Bij de woning hoort een grote tuin met veel fruitbomen.
De totale oppervlakte van het terrein is 1615 m². Een deel van het terrein grenst aan een zijstroompje van de Alva-rivier.

De woning is goed onderhouden en is direct bewoonbaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
248 m²
Bruto inhoud
550 m³
Perceeloppervlakte
1.615 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Arganil
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
1615 m²

Foto's