Vorige | Volgende

Espariz ESPARIZ

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Neem contact met ons op

0294-262705

info@mhg-advies.nl

Omschrijving

Het hotel ligt in het dorpje Espariz (gemeente Tabua), tussen Coimbra en Guarda, vlakbij de N17. De omgeving en natuur staat bekend om zijn brede rivieren, kleine bergdorpjes die teruggaan naar de Middeleeuwen en aangrenzend aan het nationale park “Serra da Estrela”, die hoogste berg van het vaste land van Portugal met een ski-resort. Omschrijving Dit stijlvolle pand van 3 verdiepingen, met een...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2002

Omschrijving

Het hotel ligt in het dorpje Espariz (gemeente Tabua), tussen Coimbra en Guarda, vlakbij de N17.
De omgeving en natuur staat bekend om zijn brede rivieren, kleine bergdorpjes die teruggaan naar de Middeleeuwen en aangrenzend aan het nationale park “Serra da Estrela”, die hoogste berg van het vaste land van Portugal met een ski-resort.

Omschrijving
Dit stijlvolle pand van 3 verdiepingen, met een bebouwde oppervlakte van 336 m² is geheel gebouwd in graniet. Het is recent geheel gerenoveerd en verbouwd tot hotel waarbij vooral de sfeervolle entourage in tact is gebleven. Er is centrale verwarming aangebracht en o.a. de afvoer en electrische installatie is nagenoeg geheel vernieuwd.

Indeling

Op de begane grond:
- Privé woning
- 6 grote kamers en een kleine kamer, allen met privé-badkamer
- Een bar met eigen ingang

1e verdieping
- 3 twee-persoonskamers en 1 een-persoonkamer
- 2 douches en 2 w.c’s.

2e verdieping
- 5 twee-persoonskamers
- Groot balkon

BIJGEBOUWEN
Deze zijn eveneens geheel gebouwd in graniet met een totale oppervlakte van 322 m². In een gedeelte is recent een restaurant ingericht. Het grootste gedeelte van de bijgebouwen is nog niet verbouwd en kunnen naar eigen inzicht voor veel doeleinden verbouwd en bestemd worden.


Bijzonderheden
De totale geregistreerde oppervlakte bedraagt 13.094 m² en is gelegen in twee terrassen met de bebouwing gesitueerd op het hoogte gedeelte. De terrasmuren zijn decoratief en in goede staat, gedeeltelijk graniet en gedeeltelijk leisteen.
Rond het hoofdgebouw en op de binnenplaats is door een combinatie van beplanting, bestrating en andere decoratie een sfeervolle omgeving gecreëerd met o.a. een watertank en water put. Op de rest van het perceel zijn een groot aantal olijfbomen, sinaasappelbomen en andere fruitbomen die het object tot een rustgevend geheel maken met ruime parkeer gelegenheid.

In werkelijkheid is de totaal perceeloppervlakte behoorlijk groter.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
1.008 m²
Bruto inhoud
3.000 m³
Perceeloppervlakte
13.094 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
18
Aantal slaapkamers
14

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Espariz
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
13094 m²

Foto's