Vorige | Volgende

Tabua 4 TABUA

Vraagprijs € 399.500 k.k.

Neem contact met ons op

0294-262705

info@mhg-advies.nl

Omschrijving

De quinta bestaat uit een woning, een gastenhuis, zwembad, vlakke terreinen en een houten cabine aan het water. Er is genoeg land voor het houden van paarden. Deze woning ligt prachtig aan de rivier en heeft veel privacy. Het is recent nieuw gebouwd en daarbij hebben ze gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Omschrijving Op de begane grond is een grote woonkamer met open keuken. Vanuit deze...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2013

Omschrijving

De quinta bestaat uit een woning, een gastenhuis, zwembad, vlakke terreinen en een houten cabine aan het water. Er is genoeg land voor het houden van paarden.
Deze woning ligt prachtig aan de rivier en heeft veel privacy. Het is recent nieuw gebouwd en daarbij hebben ze gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Omschrijving
Op de begane grond is een grote woonkamer met open keuken. Vanuit deze woonkamer kan je naar het terras met uitzicht op de rivier. In de woonkamer is een houtkachel (die ook het warm water verzorgd).
Verder is er een grote slaapkamer met inbouwkasten en ook met terras en uitzicht op de rivier. Er is een badkamer met inloopdouche met hydromassage.
Onder de vloer liggen lavakorrels en hierop ligt een mooie tegelvloer.
Er is een opberg ruimte waar ook de wasmachine staat.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een tweede grote zit/leefruimte met een kleine keukenblok. Ook hier is een ingebouwde houtkachel . Deze ruimte heeft toegang tot het balkon met mooie uitzichten op de rivier. Verder is er nog een badkamer met bad met hydromassage en een slaapkamer met toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
De zolder heeft een grote overloop waar de eigenaar nu een ruimte heeft voor zijn computer. Links en rechts van deze overloop ligt een kamer die gebruikt zou kunnen worden als slaapkamer.

Bijzonderheden
Bij de woning is een knus houten gastenhuis. Hierin bevinden zich 2 slaapkamers, een woonkamer met keukenblok, aparte wasruimte met apart toilet en douche. Deze houten woning is geisoleerd. De zolder is te bereiken via een buitentrap.

Bij de rivier staat een houten cabine met open haard en kookplaat, zodat de zelfgevangen vis direct gebakken kan worden.

Extras:
- Groot zwembad met een badhuis met toilet, douche, ruimte waar zich de pomp bevindt en het solarsysteem accuus. Rondom het zwembad heeft men een mooie ruimte om te relaxen.
- Houten ramen met dubbel glas.
- Deuren hebben speciale hoogte van 2,31 m.
- Buitendeuren zijn voorzien van 3 puntsluitingen.
- Vele grote verharde terrassen, waar altijd wel een plekje te vinden is voor zon of schaduw.
- Bij de woning hoort een terrein, gelegen aan de rivier. De quinta is uitermate geschikt voor het houden van paarden.
- Centrale verwarming (ingebouwde open haard die ook de boiler voorziet van warm water).
- Water komt uit een eigen waterput, het is goedgekeurd als drinkwater.
- Electra wordt opgewekt door met een solarsysteem en met een generator. De generator is meer voor noodgevallen. Het wordt bijna niet gebruikt omdat het solar systeem meer dan genoeg energie levert.

De quinta is prachtig onderhouden en is direct bewoonbaar. Het ligt op ongeveer 15 km van Oliveira do Hospital, Tábua en Carregal do Sal. Alle 3 gemeentes hebben veel voorzieningen (winkels, postkantoren, weekmarkten, banken, cafés, restaurant, bibliotheek, bioscoop, apotheken, gezondheidcentra, scholen etc.)
Een grotere stad Coimbra ligt op ongeveer 75 km.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
294 m²
Bruto inhoud
850 m³
Perceeloppervlakte
22.567 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tabua
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
22567 m²

Foto's